Меню
Закрити меню
Закрити

8.7.2019 Неходженими маршрутами із Volkswagen Amarok

Головна тенденція сучасного туризму - втома від банальних маршрутів та великої кількості подорожуючих. Один з регіонів, який надихає на нестандартний відпочинок, - це Карпати. Сюди ви можете ходити в похід влітку або приїжджати кататися на лижах взимку, насолоджуючись горами.
Любителям їздити бездоріжжям сподобаються небезпечні шляхи в безкінечних лісах і тернистій гірській місцевості. Заради цього варто приїхати подолавши майже 1000 кілометрів. А з VW Amarok і правильним настроєм час пролетить дуже швидко.

Ясіня, серце Закарпаття, селище, добре пристосоване до прийому відвідувачів з безліччю будиночків для гостей і лижними схилами Драгобрату, які знаходяться неподалік. Ви точно помітите, що селище доклало зусиль, щоб не втратити свою ідентичність у вихорі сучасності. Через декілька метрів після останніх будинків на краю селища Amarok зникає в густому лісі. Розмочена дощем дорога кидає справжній виклик. Найбільші вибоїни на дорозі нашвидкуруч закрили стовбурами дерев. Дерев'яний міст уже також майже розвалився. У цій місцевості Amarok у своїй стихії. Завдяки повному приводу в режимі 4x4Low і пониженню передачі автомобіль завзято прокладає собі шлях по болоту й великим калюжам.

Коли ми підіймаємося вгору, дорога проходить через луки. Відкрита місцевість дозволяє розглянути долину та оточуючі її вершини. Біло-жовті ромашки захопили велику частину земель цієї сільської місцевості, а поодинокі фруктові дерева розкидані то тут, то там. Дерев'яні забори, які вже майже розвалюються, визначають межі буйних пасовищ.

Зважаючи на зміну пори року та перехід від замороженого до болотяного ґрунту, на шляху, який розділений на дві доріжки, в траві сформувалися глибокі борозни.У деяких місцях дорога така ж широка, як і Amarok. Незважаючи на високий дорожній просвіт, захист днища під двигуном, коробку передач і диференціал на задню вісь, автомобіль все ж інколи зачіпає траву, яка росте посередині дороги.

Пригоди завжди поруч.

Земля вкрита травою і вересом. Наш панорамний вид на голі гірські вершини, які досі виблискують білим снігом.

На цьому етапі дорога рясно вкрита гравієм. Під шинами із шипами, якими оснащено Amarok, розкидані камені постукують у ритм рухів автомобіля. Повний привод, пониження передачі та диференціали з функцією блокування підтверджують свою цінність на кожному підйомі. У шин немає достатнього зчеплення із гладеньким гравієм, тому маленькі камінці відлітають убік під вагою пікапа.

Дорога простягається повз крижаних свідків зими - льодовиків та наближає Amarok  до вершини гори на висоті 2000 метрів. Єдине навколо, що ближче неба, - це вершини оточуючих гір. 

Отже, маючи Amarok V6, ми підкорюємо цю вершину - спокійно та впевнено, так само, ніби ми не виїжджали з міста.

 

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen