Меню
Закрити меню
Закрити

11.12.2019 Crafter виграє нагороду TopPerformer 2019

Crafter посів перше місце у конкурсі "TopPerformer Awards" мюнхенського торговельного журналу "Autoflotte" у категорії "Великий фургон".

 

Crafter виграє нагороду TopPerformer 2019 у категорії «Великий фургон» як «Прорив року»

Йоахім Кайзер, керівник відділу корпоративних продажів Volkswagen Комерційні автомобілі: "Ця нагорода продовжить стимулювати нас пропонувати орієнтовані на клієнта транспортні засоби та послуги мобільності".

Crafter

Доступний для клієнта з двома різними колісними базами, трьома варіантами довжини, трьома варіантами висоти даху, переднім, заднім або повним приводами , а також настільки ж різноманітними заводськими рішеннями з переобладнаннями , як і завданнями, які йому належить опанувати. Серійно оснащений системами безпеки, такими як система попередження повторних зіткнень та електронна система стабілізації (ESP) допомагають водію і піклуються для підвищення безпеки. Об'єм вантажного відсіку від 9,9 м³ до 18,4 м³ забезпечує простір для чотирьох-шести євро піддонів (залежно від довжини кузову). Крім того, Crafter є єдиним транспортним засобом у своєму класі, який можна замовити з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач.

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen