Меню
Закрити меню
Закрити

5.2.2020 Король будь-яких доріг та бездоріжжя — Amarok — приїхав знайомитись з відвідувачами столичного ТЦ Оушен Плаза!

З 1 лютого по 1 березня 2020 року приходь до Ocean Plaza та записуйся на тест-драйв нашого флагману - Amarok V6

З 1 лютого по 31 березня 2020 року Amarok демонструє свою міць у "Ocean Plaza"

 

Король будь-яких доріг та бездоріжжя - справжній чоловік Amarok - приїхав знайомитись з відвідувачами столичного ТЦ "Ocean Plaza"!

Цей най-найпреміальніший пікап з неповторними у своєму класі характеристиками можна буквально приміряти на спеціально обладнаному стенді.

Топова версія Amarok - це повний привід 4Motion на трьох літрах економічного турбодизеля V6, який обслуговує автомат-восьмиступка. Усі сучасні опції зручності і комфорту: мультируль з пелюстками перемикання передач, 2х-зонний клімат-контроль "Climatronic", сидіння зі шкіри Nappa, а передні - топова німецька ергономіка "ergoComfort" з електричним регулюванням та підігрівом.

Навігаційна система "Discover Media": 6,33" дисплей з функцією Touchscreen та функцією голосового керування, а передній та задній парк-пілот з камерою заднього огляду "Rear View" допоможуть припаркувати це справді велике авто де завгодно.

Преміальне світло: бі-ксенонові фари з інтегрованим денним LED-світлом, протитуманки з головним світлом, асистент автоматичного включення ближнього світла та сходинки авто з LED-підсвіткою, і все-все-все інше, що зараз «must-have» для автомобіля преміум-класу.

Вам не вистачає особистого знайомства з найкращим Amarok у топовій комплектації, щоб прийняти рішення?

Тоді стане у нагоді спеціальна digital-зона, де інтерактивні технології допоможуть у виборі. Тут можна не лише обрати своє авто із безлічі наявних комплектацій на складах у дилерів.

Віртуальний конфігуратор допоможе створити власний унікальний Amarok - справжню рідну душу і авто-однодумця для пригод і подорожей.  Просто підбирайте усі параметри та опції свого вірного помічника у відповідності до власного стилю, потреб, смаків та забаганок.

Готового результату не треба довго чекати: прямо тут свого унікального Amarok'а - машину своєї мрії - можна у деталях роздивитися живцем за допомогою окулярів віртуальної реальності.

І цього мало? Хочете «дати жару» Amarok'у по місту чи перевірити його на бездоріжжі? Хочете відчути контроль над упряжкою із 224 коней в унікальному і по-німецьки надійному трилітровому турбодизелі V6? Прямо тут на стенді в ТЦ Оушен Плаза записують на тест-драйв!

Приходьте у гості до VW Amarok та знайомтеся з ним особисто - він чекатиме на вас до початку квітня.

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen