Меню
Закрити меню
Закрити

20.2.2020

100% новий. 100% Caddy

Світова прем'єра - бренд Volkswagen Комерційні автомобілі святкує дебют найбільш «цифрового» 

Повністю оновлений: бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представляє інноваційне 5-те покоління моделі Caddy, попередники якої були зроблені в кількості більше трьох млн екземплярів.

Високі технології: досконала конструкція нового Caddy зроблена на платформі MQB (модульна платформа з поперечним розташуванням двигуна).

Більше внутрішнього простору: інтер'єр нових моделей Caddy, Caddy Cargo і Caddy Maxi доведений до досконалості.

 

Ідеальний автомобіль для доставки вантажів: тепер у Caddy Maxi можна вмістити два європіддони, встановлених в поперек.

Екологічний дизельний двигун: завдяки технології подвійного уприскування Twindosing, що використовується у нових двигунах TDI, вдалося істотно знизити рівень викиду оксидів азоту.

Інтеграція: інноваційний кокпіт Innovision Cockpit перетворює Caddy в «смартфон на колесах» у своєму сегменті.

Безпека і комфорт: шість з 19 допоміжних систем для водія, встановлених на борту п'ятого покоління Caddy, є абсолютно новими.

Багатосторонній, функціональний і практичний.

Caddy - це майстер на всі руки, універсальний автомобіль, здатний стати як легким комерційним транспортом, так і просторним сімейним універсалом.

На сьогодні вже створено понад три мільйони автомобілів цієї моделі. Тепер бренд Volkswagen Комерційні автомобілі презентує повністю новий Caddy п'ятого покоління. Кожна дрібниця була продумана і сконструйована практично з чистого аркуша. Адже тепер цей бестселер базується на платформі MQB (модульна платформа з поперечним розташуванням двигуна). Це повністю змінює всю концепцію Caddy - платформа MQB дозволила інтегрувати у модельний ряд нові високі технології: інноваційні допоміжні системи для водія, шо підвищують безпеку і комфорт; мережеві інформаційно-розважальні та цифрові інфомедіа системи перетворюють Caddy в «смартфон на колесах»; а нова технологія подвійного уприскування Twindosing робить турбодизельні двигуни (TDI) екологічніше, ніж будь-коли. 

Преміальне світло

Бі-ксенонові фари з інтегрованим денним LED-світлом, протитуманки з головним світлом, асистент автоматичного включення ближнього світла та сходинки авто з LED-підсвіткою, і все-все-все інше, що зараз «must-have» для автомобіля преміум-класу.

«Нашою метою було зробити роботу і життя з новим Caddy простіше, практичніше, ніж будь-коли. При цьому ми керувалися девізом: Work - life - unlimited (Робота і життя без меж)», - так резюмує Томас Седран, голова правління марки Volkswagen Комерційні автомобілі, головні стратегічні цілі, які переслідувалися при розробці п'ятого покоління Caddy. Вихід нового Caddy на ринки почнеться вже у середині 2020 р.; спочатку він з'явиться на дорогах Німеччини, Австрії та Польщі. «Новий Caddy - це гігантський стрибок вперед завдяки значному збільшення внутрішнього простору, абсолютній досконалості у кожній дрібниці, впровадження останніх технологій і новому динамічному дизайну», - говорить глава марки Volkswagen Комерційні автомобілі Т. Седран. «Це дає йому можливість розширити частку ринку марки Volkswagen Комерційні автомобілі в сегменті міських фургонів і мінівенів - в так званому сегменті А - по всьому світу», - коментує Хайнц-Юрген Лев, член правління бренду Volkswagen Комерційні автомобілі, відповідальний за продажі і маркетинг.

Харизматичний дизайн і нові елементи екстер'єру

Візуально перехід на платформу MQB проявив себе в подовженій колісній базі і більш динамічних пропорціях нового Caddy. Ця технічна перевага дозволила дизайнерам реалізувати принципово нову конструкцію кузова - харизматичний, ніж будь-коли раніше. З точки зору технічного оснащення, екстер'єр нового Caddy, кількість сидінь в якому доходить до 7, відрізняється безліччю новинок: сюди відноситься пропонований як опція електричний доводчик зсувних дверей і підйомних задніх дверей, а також великий панорамний дах площею остеклення 1,4 м кв., що дозволяє пасажирам милуватися небом як з першого, так і з другого ряду. Настільки ж новими є легкосплавні колісні диски, діаметр яких тепер доходить до 18 дюймів, а також - у базі топ-версій - нові світлодіодні фари і ліхтарі заднього світла.

 

Більш повне базове оснащення

Тепер базова версія буде називатися «Caddy», за нею йде більш розширена лінійка «Life» і, нарешті, найбільш престижна лінійка - «Style»

Як і раніше, п'яте покоління Caddy буде випускатися у вантажній версії Cargo (фургон з закритим кузовом) і у вантажопасажирській версії Kombi (універсал з вікнами), а також в різних пасажирських варіантах (універсал підвищеної місткості). Нові найменування отримали такі варіанти комплектації: тепер базова версія буде називатися «Caddy», за нею йде більш розширена лінійка «Life» і, нарешті, найбільш престижна лінійка - «Style». Безперечно одне - оснащення всіх варіантів краще, ніж у попередників: так, наприклад, для Caddy Cargo пропонуються нові повністю металеві задні двері без вікон (кращий захист від крадіжки). Крім того, серійна комплектація версії Cargo включає в себе електричні склопідйомники в передніх дверях, електрично регульовані зовнішні дзеркала заднього виду, електронне гальмо з функцією автоматичного утримання, нові передні фари H7 і світлодіодне підсвічування номерного знака. Для версії Kombi і для пасажирських варіантів Caddy передбачені такі опції, як багатофункціональне кермо, Інфомедіа-система з 6,5-дюймовим дисплеєм і система розпізнавання втоми водія. Починаючи з комплектації «Life» автомобіль, крім іншого, оснащується

 16-дюймовими легкосплавними колісними дисками, ручним кондиціонером, інформаційно розважальною системою з діагоналлю екрана 8,25 дюйма, розкладними столиками для пасажирів другого ряду, рейлінгами на дах (чорними), бамперами, пофарбованими в колір кузова, зовнішніми дзеркалами заднього огляду, що електрично складаються, окремою центральною консоллю з центральними підлокітниками, а також поперековими підпорами в передніх сидіннях. Для комплектації «Style» будуть доступні 17-дюймові легкосплавні колісні диски (18-дюймові колеса пропонуються як опція), світлодіодними фарами, світлодіодними задніми ліхтарями, датчиками паркування ParkPilot (спереду і ззаду), срібними рейлингами на дах і хромованими елементами екстер'єру. В цьому випадку стандартне оснащення салону буде включати в себе багатофункціональне кермо з шкіряною обробкою, автоматичний клімат-контроль (Air Care Climatronic), інтерфейс App Connect, цифрову панель приладів Digital Cockpit (вперше на Caddy) і оббивку сидінь ArtVelours.

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen