Меню
Закрити меню
Закрити

29.8.2020 «Volkswagen Центр Кривий Ріг» став головним автомобільним спонсором футбольного клубу в рідному місті.

Задля розвитку спортивного майбутнього міста "Volkswagen Центр Кривий Ріг" об'єдналався не тільки із вболівальниками, а й з відомими брендами та компаніїями локального та всеукраїнского рівня, такими як «JOMA», «Рудомайн», «UKRAVIT» та «FavBet».

Корпоративна соціальна відповідальність

Підтримка здорового і активного способу життя, спорту і в тому числі футболу на європейському рівні - це добра традиція бренду Volkswagen.Саме тому офіційний дилер Volkswagen - «Volkswagen Центр Кривий Ріг» не зміг залишитися осторонь.

Ознаменував відродження  футбольного клубу  святковий матч  «Кривбас» -  «Черкащина».

Значною подією на матчі став урочистий початок,  за участю президента України - Володимира  Зеленського, котрий прибув до Кривого Рогу у рамках робочого візиту.  Саме Гарант нашої Держави розіграв м'яч  з центра поля.

Автоцентр  «Volkswagen Центр Кривий Ріг», на честь відродження відомого клубу,   подарував футбольній команді автомобіль комерційної групи -  Volkswagen Caravelle. 

Виконавчий директор «Volkswagen Центр Кривий Ріг» Сергій Володимирович Теслюк  урочисто вручив ключі  від автомобіля  та брендовані футбольні м'ячі  президенту футбольного клубу  Костянтину Федоровичу Караманіц.

Volkswagen Caravelle  - це універсальний помічник, котрий  стане в нагоді не тільки у рідному місті, а й у разі виїзних матчів.

Унікальним  став й той, факт, що автівка повністю  брендована символікою клубу:  логотипом та слоганом.

Поміж іншого, на матчі серед глядачів розіграли  призи: м'яч та футбольну форму Volkswagen.

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen