Меню
Закрити меню
Закрити

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Продажі нового Transporter 6.1 розпочалися із масштабної передачі автомобілів для провідної поштової та логістичної компанії світу - DHL Україна.

Сьогодні DHL та нові автомобілі Transporter 6.1 працюють щодня, допомагаючи вам розвивати національне співробітництво, виходити на нові ринки й розвивати бізнес.

Важливо підкреслити, що DHL та Volkswagen плідно співпрацюють  вже багато років як на міжнародному, так і на національному рівнях.

За цей час тільки в Україні компанія DHL придбала декілька сотен автомобілів марки Volkswagen - більшість з них бренду Volkswagen Комерційні автомобілі.

Від сьогодні автомобілі Transporter 6.1 виїхали на вулиці Львова, Дніпра та Харкова аби якнайшвидше доставити саме Ваш вантаж до місця призначення.

Таке успішне співробітництво вже багато років можливе завдяки партнерству DHL Україна та Атлант-М Київ, офіційного дилера Volkswagen з 2000 року.

Уппс!
Здається, ваш бразуер застарів. Наш веб-сайт може працювати не оптимально. Більшість браузерів (крім MS Internet Explorer 11 і старші версії) працюють без проблем.

Прийшов час оновити веб-браузер!
Остання версія браузера забезпечить Вам кращий досвід будь-де в інтернеті.

Всього найкращого,
Ваша команда Volkswagen